Etiket Sonuçları: ZİYARET

Sarımazı Şehit Adnan Sürücü Ortaokulu idareci öğretmen ve öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı başta okul müdürümüz sayın Abdullah KIRMIT olmak üzere öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür

Okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencilerimizle İlçe Kaymakamımız Sayın Ramazan KURTYEMEZ'i ziyaret ettik. Yürütmekte olduğumuz akademik, kültürel ve sportif çalışmalarımız hakkında kendilerine bilgiler verildi.
Sayın Kaymakam'ımız, öğrencilerimize kendilerini geliştirme ve meslek seçimi hakkında çeşitli tavsiyelerde bulundu.
Sayın Kaymakam'ımıza bizleri kabul ettikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederiz.

Şbt

Ceyhan Şehit Tuncay Ateş İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri okulumuza ziyarette bulundular.

Şbt

CeyhanKaymakamlığı'nca yürütülen Öğretmenimizi Evimize Misafir Ediyoruz projesi kapsamında öğretmenlerimiz ile birlikte velilerimize misafir olduk.