Ara

Okulumuz rehberlik servisi tarafından düzenlenen film izleme etkinliğinde öğrencilerimizin psikolojik sağlamlıklarını geliştirmek ve bunu eğlenceli bir aktiviteye dönüştürmek adına ‘TersYüz’ isimli animasyon filmi 9 ve 10. Sınıf öğrencilerine izletildi.

Ara

Okulumuz öğrencileri ile birlikte Konya Selçuk Üniversitesi Bilişim, Eğitim ve Hukuk Fakültesi ile Mevlana Müzesi ve Kelebekler Vadisi gezisi düzenlendi.

Ara

Okulumuz 9 ve 10. sınıf öğrencileri ile birlikte GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, ZEUGMA MÜZESİ ve HAYVANAT BAHÇESİ gezisi düzenlendi.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şahin BOZKURT, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Abbas ŞENGÜL ve Mustafabeyli Sağlık Ocağı Aile Hekimi Doktor Sayın Turhan ŞEN tarafından okulumuz 12 sınıf öğrencilerimize Kişisel Gelişim ve Meslek Seçimi konulu seminer verilmiştir. Tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştıkları ve meslek seçiminde faydalı bilgiler verdikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100, Yılı Kutlu Olsun.

Haz

OKULUMUZDA ÖĞRENCİ,VELİ, ÖĞRETMEN VE İDARECİLERİMİZLE DÜZENLEDİĞİMİZ BAHAR FESTİVALİMİZ, TÜRK MUTFAĞINDAKİ LEZZETLER, HALAT ÇEKME YARIŞMALARI, BİLİMSEL ÇALIŞMA SUNUMLARI, RESİM SERGİSİ, FUTBOL TURNUVASI, KARAOKE, MADALYA TÖRENLERİMİZ, FOTOĞRAF YARIŞMASINDA DERECE ALAN ÖĞRENCİMİZE PLAKETİ, ÖĞRENCİLERİMİZİN SUNUM VE KATILIMLARI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. FESTİVALİMİZE, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ŞAHİN BOZKURT, İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN REMZİ VARAN, İLÇE GENÇLİK SPOR MÜDÜRÜMÜZ  SAYIN ABBAS ŞENGÜL VE İLÇEMİZİN DEĞERLİ OKUL MÜDÜRLERİ KATILIM SAĞLAYARAK BİZLERİ ONURLANDIRMIŞTIR.

Haz

CEYHANLI HEMŞEHRİMİZ, ADANA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ SPOR HİZMETLERİ MÜDÜRÜ SAYIN CANER TAYMIŞIN SPONSORLUĞUNDA  OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ 03.05.2023 TARİHİNDE YAPILAN ADANADEMİRSPOR VE BAŞAKŞEHİRSPORUN ADANADA OYNANAN MAÇINA KATILDILAR

Haz

OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNİN DÜZENLEMİŞ OLDUKLARI RESİM SERGİSİ, HALAT ÇEKME YARIŞI, STEREO GÖSTERİLERİ MÜZİK DİNLETİLERİNE DAVETLİSİNİZ.

Okulumuzun İtalya, Portekiz, Romanya ve Macaristan’dan ortaklarıyla yürüttüğü ‘Dünyanın Her tarafındaki kadınlar, Birleşin!’ İsimli Erasmus projesinin Portekiz hareketliliğiDE.

Ara

ALL WOMEN AROUND THE WORLD, UNİTE! ERASMUS+ PROJEMİZ KAPSAMINDA OKULUMUZ 4 ÖĞRETMEN VE 7 ÖĞRENCİ İLE ROMANYA'NIN BUZAU ŞEHRİNDE 22-27/11/2022- 7 GÜN EĞİTİM KATILMIŞTIR.

Ekm

YUMURTALIK ATATÜRK ORTAOKULU ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ BİR ÜST KURUM ZİYARETİ OLARAK OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜREDERİZ.

Ekm

ŞEHİT ERTAN SEVİM ORTAOKULU ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER.

Haz

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından Rehber Öğretmenimiz  Senem Karaçaroğlu'nun yürüttüğü "Geleceğine İz Bırak. Meslekleri Dijital Ortamda Tanıma ve Kariyer Günleri" ile Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Bircan Gengeç'in yürüttüğü "Ormanlar Yanmasın Geleceğimiz Kararmasın" adlı projelerden dolayı ULUSAL KALİTE ETİKETİ ile ödüllendirildik. Çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞININ DÜZENLEDİĞİ ADANA GENÇLİK MERKEZİNDE DÜZENELENEN 2022 YILI MÜNAZARA LİGİ YARIŞMASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN ESRA İNER VE GAYE İKRA ŞAHİN, BÜYÜK BİR ÖZVERİ VE BAŞARI ÖRNEĞİ GÖSTEREREK İL BAZINDA OKULUMUZU 3.LÜĞE TAŞIMIŞLARDIR. BİR SONRAKİ YARIŞMAMIZ KAHRAMANMARAŞTA DÜZENLENECEK OLAN BÖLGE FİNNALERİNDEDE OKULUMUZU TEMSİL EDECEKLERDİR. BU ANLAMADA DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN OKULUMUZ EDEBİYAT ÖĞRETMENİ BİRCAN GENGEÇ'E TEŞEKKÜR EDERİZ. ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILARI DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ.

Mrt