Şbt

Okulumuzda düzenlenen masa tenisi turnuvasında 1.Semih ERBİLEN 2. Mustafa DEMİR, 3. Yiğit İZCİ ve Zeynep ÜLKER'e ödülleri verildi. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Etkili iletişim nasıl kurulur konulu seminere öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte katıldık. Sunumundan dolayı klinik psikolog Yasemin Kutlu Varan'a teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda bayrak köşesi düzenledik. Katkılarından dolayı Okul aile birliği üyelerimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ÖĞRENCİ SUNUMLARIMIZ:

Şbt

ÖĞRETMENİMİZİ TANIYALIM ADLI ÇALIŞMALARIMIZ:

Şbt

Teknofest okul koordinatörümüz İbrahim Kürşat SIÇRAMAZ başkanlığında öğretmenlerimiz ile birlikte teknofest başvuru süreci ve projeler hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. Dönem birincilerimiz ve etkinliklerde başarılı olan öğrencilerimizin ödülleri verildi.

Şbt

CeyhanKaymakamlığı'nca yürütülen Öğretmenimizi Evimize Misafir Ediyoruz projesi kapsamında öğretmenlerimiz ile birlikte velilerimize misafir olduk.

16. TÜYAP KİTAP FUARI.
15 öğretmen ve 165 öğrencimiz ile Kitap Fuarına katılım sağladık.
"Yetişen zekaları kitaplarla beslemeyen uluslar, yıkılmaya mahkumdurlar."

Şbt

"Dilimiz, Zenginliğimiz" projesi kapsamında hazırlanan Safahat Sözlüğü Kelime Bilgi Yarışması yapıldı. Yapılan çalışmalar okul panosunda sergilendi. Çalışmalarından dolayı Türk dili ve edebiyat öğretmenlerimiz ile öğrencilerimize teşekkür ederiz

Şbt

Dönem sonu faaliyet haftası çerçevesinde okulumuzda karaoke etkinliği, söyleşi ve yetenek paylaşım saati düzenlendi.

Şbt

Okulumuzda düzenlenen 9. sınıflar arası voleybol turnuvasında 9-a Sınıfı 1. olmuştur 9-a sınıfı öğretmen ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Şbt

"Söz Sende Şehit Zeynep Sağır" projesi kapsamında ÖĞRETMENİMİZİ TANIYALIM adlı çalışma sunuldu. Sunumdan dolayı Resim öğretmenimiz Öznur ULUTAŞ ve Kimya öğretmenimiz Sebahat YAPICI'ya teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencilerimizle Ankara Hacettepe Üniversitesi gezimizi yaptık. Ayrıca Birinci ve İkinci Meclisimizi, Millet Kütüphanesini gezip Anıtkabir'i ziyaret ettik.Coşkuyla katılım sağlayan öğrencilerimize ve bu faaliyette bizleri destekleyen velilerimize teşekkür ediyoruz.Ayrıca üniversite tanıtımında bize yardımcı olan eski öğrencilerimizden Beyza Güzel ve Bahar Bahtiyar'a da teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Satranç Eğitmeni -Matematik Öğretmeni- Onur Cenap COŞKUNER koordinesinde satranç turnuvamız başlamıştır. Başarılar dileriz.