Ock

OKULUMUZ TARİH ÖĞRETMENLERİNDEN SERDAR KILIÇGEDİK'in HAZIRLADIĞI 'CAN DOZTLERIMIZ' İSİMLİ PROJE KAPSAMINDA CEYHAN HAYVAN BARINAĞINA ZİYARETTE BULUNDUK. SESSİZ DOSTLARIMIZI SEVİNDİRDİK.

Ara

ADANA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLE ÇUKUROVA TEKNOKENT TARAFINDAN İMZALANAN PROTOKOL KAPSAMINDA PROJE OKULLARINDA GÖREVLİ YÖNETİCİLER BİLGİLENDİRİLDİ. BU KAPSAMDA OKULUMUZDA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERİMİZ, DAHA DONANIMLI ATÖLYELERDE VE BİLİR KİŞİLER İLE PROJELERİNİ HAYATA GEÇİREBİLECEKLER.

Kas

Bir Harf İle Başlayan, Bir Ömür İle Devam Eden Mesleğin Neferleriyiz. Sevgi Ve Şevkat İle Sarılacağımız Nice Öğrencilerimiz Olsun.

Kas

25.10.2021 TARİHİNDE CEYHAN GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ VE TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ADANA İL TEMSİLCİLİĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN TURNUVADA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ 1. VE 3. OLARAK BİZLERİ GURURLANDIRMIŞTIR. KENDİLERİNE VE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN DÜZENLEDİĞİ ''ATATÜRK VE CUMHURİYET'' KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN SENANUR UĞUR 3.OLMUŞTUR KENDİSİNİ TEBRİK EDERİZ. BU BAŞARIDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENİMİZ BİRCAN GENGEÇ'E TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİZ.

Ekm

İLÇEMİZDE DÜZENLENEN TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI KAPSAMINDA, İLÇEMİZ OKULLARINDAN ECZACI BAHATTİN SEVİNÇ ERDİNÇ FEN LİSESİ VE CEYHAN TİCARET BORSASI SOSYAL BİLİMLER LİSESİ'nin DÜZENLEMİŞ OLDUKLARI BİLİM FUARLARINA KATILDIK.

ÖĞRENCİLERİMİZİN YOĞUN İLGİ GÖSTERDİKLERİ BİLİM FUARLARINDA EMEĞİ GEÇEN TÜM YÖNETİCİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİZ.

Haz

SOSYAL ETKİMLİKLERE KATILAN VE DENEME SINAVLARINDA DERECE YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZİN PLAKETLERİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERE TAKDİM EDİLMEYE DEVAM EDİLİYOR.

BU TABLO, ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARININ VE AYNI ZAMANDA BİZLERİN GURUR TABLOSUDUR.

Haz

'ÖĞRETMEN' konulu kompozisyon yarışmasında 'Yarınları Bekliyorum' isimli eseri ile Ceyhan 1.si Adana 2.si olan öğretmenimiz Bircan GENGEÇ'i tebrik ediyoruz.

Haz

Okulumuz bünyesinde yapılan deneme sınavlarında birincilik alan ve 2020-2021 eğitim öğretim yılı içerisinde, ulusal ve uluslar arası yarışmalarda derece alan öğrencilerimize plaketlerini takdim ediyoruz.

ÖĞRENCİLERİMİZE VE EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

May

Emeği Geçen Öğretmenlerimize Teşekkür Ederiz.

May

"Ormanlar Yanmasın Geleceğimiz Kararmasın" adlı eTwinning projesinin son ürünü olan e Kitap hazırlama etkinliği yapıldı. Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Bircan GENGEÇ'in önderliğinde tüm ortakların ve üye öğrencilerin katılımı ile ortak bir hikaye oluşturuldu. Hikayede projenin amacına, konusuna ve ulaşılmak istenen hedefe uygun konu seçimi yapıldı. Orman yangınlarına dikkat çekildi ve ağaçlara zarar  vermenin etkilerinden söz edildi. Bu güzel çalışma için emeği geçen tüm proje ortaklarına ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

May

"Ormanlar Yanmasın Geleceğimiz Kararmasın" eTwinning projesinde görevli 9.sınıf öğrencilerimiz, diğer proje ortaklarının da katılımı ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliği düzenledi. Bu etkinlikte ortak video hazırlanarak Atatürk'ün gençliğe hitaben söylediği sözler seslendirildi. Bunun için öğrencilerimiz çeşitli Web 2.0 araçları ile avatar konuşturma tekniğini kullandılar. Emeği geçen tüm proje ortaklarına, proje kurucusu Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Bircan Gengeç'e ve etkinlikte yer alan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!

May

eTwinning projemizde "Doğayla Uyumlu Yaşam" konulu bir uzman webinarı düzenlendik. Okulumuzun kuruculuğunu üstlendiği "Ormanlar Yanmasın Geleceğimiz Kararmasın" eTwinning Proje Ekibi olarak düzenlediğimiz bu webinara Tema Vakfı Ceyhan İlçe Temsilcisi Gökhan Emrah SOYLU konuk oldu. Webinarda Tema vakfı ve vakfın çalışmaları hakkında güzel bir sunum gerçekleştirildi. Projemize değerli katkılarından dolayı hocamıza teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencilerinin, yer aldıkları "Ormanlar Yanmasın Geleceğimiz Kararmasın" adlı eTwinning projesinin 9 Mayıs eTwinning günü sebebiyle koordinatör öğretmenleri Bircan GENGEÇ eşliğinde hazırladıkları slogan ve afiş çalışmalarıdır. Birbirinden güzel tasarımları için öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.