Okulumuzda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize öğretmenlerimiz tarafından ödülleri verildi. Katkılarından dolayı tüm öğretmen, öğrencilerimize teşekkür ederiz.
Pİ YARIŞMASI:
1. 11B Mehmet Efe TEKİN,
2. 11C Deniz ŞEN
2. 11C Fatma Nur KARA,
3. 11D Helin Naz KANLIYELEK

11. sınıflar MÜNAZARA YARIŞMASI:
1. 11E Melih Sıtkı TUFAN, Yusuf Emre KISA, Serra GÜLLÜ
2. 11D Melis Mercan SUNAR, Elzem MUHACİR, Serap CERİT

BİYOLOJİ TARAMA SINAVI:
10. Sınıf 1.si 10D Ayşenaz SİMİTÇİ,
9. Sınıf 1. leri 9D Beste ÖZCAN, 9E Elif ÇOBAN

2. Dönem 11. Sınıflar TYT DENEME SINAVLARI BİRİNCİLERİ :
1. Esmanur ELÇİÇEK 11C,
1. Helin Naz KANLIYELEK 11D,
1. Enver Kaan GÜLER 11B,
1. Songül KURTAŞ 11B,
1. Melis Mercan SUNAR

BAŞARI SÖZLEŞMESİ:
Hedefini gerçekleştiren öğrencimiz 11B Enver Kaan GÜLER

Atletizm (Uzun Atlama) Genç Kızlar Kategorisi
İL İKİNCİLİĞİ 9A Esma Nur KARAMAN

Adanada yapılan okullar arası puanlı atletizm yarışmaları uzun atlama dalında İL İKİNCİSİ olan 9 A sınıfından Esmanur Karaman'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

"Pi günü etkinliklerimiz." Okulumuzda Dünya Pi günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinliklere katılım sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Kitap kampanyası sonucunda en fazla kitap getiren sınıflarımıza Ceyhan Yılan Kale, Tarihi Misis Köprüsü ve Adana gezisi düzenledik. Kampanyayı düzenleyen Türk Dili ve Edebiyat öğretmenimiz Hatice ELHAN'a katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Düzenlendi. Katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Hatay İnönü Ortaokulu için başlatmış olduğumuz kitap kampanyası sonucunda toplanan kitaplarımızı öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte kardeş okulumuza teslim ettik.

Biyoloji öğretmenlerimizce düzenlenen sınıflar arası BİYOLOJİ TARAMA yarışmasında birinci olan SINIFLARIMIZI (11C 10D 9E) tebrik ediyoruz.

Okulumuzda düzenlenen sınıflar arası voleybol Bahar turnuvasında 12 E sınıfı şampiyon olmuştur. Turnuvayı düzenleyen beden eğitimi öğretmenlerimize ve katılım sağlayan tüm sınıflarımıza teşekkür ediyoruz.

Sarımazı Şehit Adnan Sürücü Ortaokulu idareci öğretmen ve öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı başta okul müdürümüz sayın Abdullah KIRMIT olmak üzere öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür

ŞEHRİMİZİ TANIYALIM projesi kapsamında 1659 yılında Adana Halep Kervan yolu üzerinde yaptırıldığı tahmin edilen, Kurtkulağı mahallesinde bulunan Kurtkulağı Kervansarayına ve Adana Sinema Müzesine öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte gezi düzenlendi. ZAFERİN RENGİ adlı sinema filmi izlendi.

Okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencilerimizle İlçe Kaymakamımız Sayın Ramazan KURTYEMEZ'i ziyaret ettik. Yürütmekte olduğumuz akademik, kültürel ve sportif çalışmalarımız hakkında kendilerine bilgiler verildi.
Sayın Kaymakam'ımız, öğrencilerimize kendilerini geliştirme ve meslek seçimi hakkında çeşitli tavsiyelerde bulundu.
Sayın Kaymakam'ımıza bizleri kabul ettikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederiz.

Şbt

Tarih öğretmenimiz Ahmet Hüsrev ALDANMAZ koordinesinde Şehrimizi Tanıyorum projesi kapsamında, Adana Müzesi, Yeşiloba Şehitliği Müzesi, Taşköprü ve Merkez Camiine eğitim ve kültür gezisi düzenlendi.

Şbt

ŞEHRİMİZİ TANIYALIM projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte 11. yüzyılda yaptırıldığı tahmin edilen yılankaleye gezi düzenlendi.

Şbt

Sınıflar arası voleybol turnuvamız başladı. Tüm katılımcılara başarılar dileriz.

Şbt

Ceyhan Şehit Tuncay Ateş İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri okulumuza ziyarette bulundular.